Hedegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Karry
   
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
10 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 7566 (1801 kcal)
KJ pr. Pers. 1891 (450 kcal)
Vægt ialt 3181 gram
Vægt pr. Pers. 795 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 237 KJ (56 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)