Mørbradgryde med bacon 02

Mørbradgryde med bacon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : -

Indsendt af : Carsten Fonsdal Mikkelsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 svinemørbrad
150 g.røget bacon i tern
2 løg
350 g.champignon
1 peberfrugt, rød eller gul
50 g.smør
1 ds.hakket tomat
2.25 dl.Piskefløde
 salt
 peber
2 spsk.paprika
2 dl.vand
1 dl.kaffe
2 bouillonterninger (svine)
 
Opskrift:
Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem ud i ca. 2 cm tykke bøffer.
Bank bøfferne med håndroden.
Pil og hak løgene.
Rens champignonerne og del dem i kvarte.
Skær peberfrugten i aflange tern
Smelt smøret i gryden og brun bøfferne heri.
Tag dem op og rist bacon, champignoner, peberfrugt og løg i gryden.
Tilsæt paprika.

Læg bøfferne tilbage i gryden og hæld de hakkede tomater på.
Tilsæt 2 dl vand samt 2 bouillon-terninger
Tilsæt 1 dl varm kaffe
Krydr med salt og peber.
Lad retten simre i 15 minutter og smag til med evt. flere krydderier.

Om nødvendig jævnes med maizena.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 25077 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Carsten Fonsdal Mikkelsen  -  2010-02-07 17:55:35
Har glemt at skrive at fløden skal tilsættes. Det gøres lige efter de hakkede tomater.

Carsten Fonsdal Mikkelsen  -  2010-02-07 17:17:09
Mørbraden kan udskiftes med hvalkød