Lammebøf Lindstrøm

Lammebøf Lindstrøm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :
Lammebøf Lindstrøm, billede 4 Lammebøf Lindstrøm, billede 1 Lammebøf Lindstrøm, billede 2 Lammebøf Lindstrøm, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Lammekød, hakket
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 Kogte kolde kartofler
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Rødbeder, syltede
3 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Det hakkede lammekød røres godt med salt og peber. Mosede kartofler, æg og vand røres i. Finthakkede rødbeder, revet løg og kapers vendes i til sidst.

Formes til 12 bøffer, der steges i margarine på panden, 4-5 minutter på hver side til de er helt gennemstegt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Opskriften er vist 24885 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6332 (1507 kcal)
KJ pr. Pers. 1583 (376 kcal)
Vægt ialt 923 gram
Vægt pr. Pers. 230 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal)
Protein 17.0 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 0.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu