Lammebøf Lindstrøm

Lammebøf Lindstrøm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red:

Lammebøf Lindstrøm, billede 4 Lammebøf Lindstrøm, billede 1 Lammebøf Lindstrøm, billede 2 Lammebøf Lindstrøm, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Lammekød, hakket
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 Kogte kolde kartofler
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Rødbeder, syltede
3 spsk. Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Kapers
   
Opskrift:
Det hakkede lammekød røres godt med salt og peber. Mosede kartofler, æg og vand røres i. Finthakkede rødbeder, revet løg og kapers vendes i til sidst.

Formes til 12 bøffer, der steges i margarine på panden, 4-5 minutter på hver side til de er helt gennemstegt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Opskriften er vist 21075 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6287 (1497 kcal)
KJ pr. Pers. 1571 (374 kcal)
Vægt ialt 896 gram
Vægt pr. Pers. 224 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 701 KJ (166 kcal)
Protein 17.4 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 0.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu