Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pølsegullasch - Pølse gullasch

Pølsegullasch - Pølse gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.røget medister
3 løg
4 spsk.olie
2 spsk.tomatketchup
2.5 dl.kogene bouillon
1 spsk.syltede grønne peber korn
2 tsk.paprika
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Flå skindet af pølsen og skær den i skiver. pil løgene og skær dem i tynde skiver. Opvarm olien i en gryde og brun pølse og løgskiver godt. Rør tomatketchup i gryden sammen med peberkorn, paprika og salt. Hæld den kogende bouillon ved og lad det hele få lov til at stå og snurre sammen for svag varme og uden låg i 10-15 min.

Serveres sammen med løse ris, kartoffelmos eller spaghetti.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7175 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2011-04-25 17:23:49
meget let og lækkert