Farseret peberfrugt
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Gitte Holm Hjarsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Peberfrugterne halveres og frøstolen fjernes. Farsen røres til den har en passende konsistens og fyldes i peberfrugterne. Drysses med revet parmesanost. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Serveres med enten kartofler eller ris til.
|
|
Opskriften er vist 60792 gange,
og udskrevet 1160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne