Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Gitte Holm Hjarsen

Indsendt :


Farseret peberfrugt, billede 4 Farseret peberfrugt, billede 1 Farseret peberfrugt, billede 2 Farseret peberfrugt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
2 tsk. Basilikum, tørret
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Peberfrugterne halveres og frøstolen fjernes. Farsen røres til den har en passende konsistens og fyldes i peberfrugterne. Drysses med revet parmesanost. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Serveres med enten kartofler eller ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 53428 gange,
og udskrevet 964 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4756 (1132 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 1078 gram
Vægt pr. Pers. 269 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu