Sfes kylling a la harlekind

Sfes kylling a la harlekind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikk fryseegent

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
2-3 peberfrugter rød gul grøn
100 g.champignon
500 g.hakket kalv & flæsk
2 kyllinger på ca. 1200 g per stk.
6 porer to pakker bacon
100 g.smør
4 æg
2.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
 
Opskrift:
kyllingerne skylles indvendig derefter krydders de med salt og peber. Vingespiserne hakkers af og kyllingerne stilles til siden.

kalv og flæsk hældes op i en røger maskine de hakkede peber og hvidløg og champion lægges til blandingen nu tilsættes der 2 dl. fløde samt 2 æg bladingen blandes nu godt sammen og tilsættes hvedemel efter behov.

fasen stoppes ind i kylling som sættes sammen med kød nåle lægges på en rest på en bradepande.

porerne skæres ud i stykker ca. 5 cm og svøbes ind i bacon dryppes med mad olie og stilles i oven på 200 grader ca. 15 min.

kartoflerne som nu er færdig kogt hældes i rører maskinen med smør og lidt salt det røres nu langsomt sammen med ca. 2 dl. mad fløde når det er lidt mere afkølet tilsættes der 2 æg og røres nu grundigt sammen, den færdige mos puttes op i en sprøjtepose med en stjerne top det sprøjtes på bagepapir på en bageplade, bages i ca. 15 min. på 200 grader.

Skyen fra kyllingerne hældes i en gyde tilsættes rasten af fløden, jævnes lidt og serveres til den pateret kylling, porebacon rullerne og Kartoffel toppene.





karakterer:
Opskriften er vist 3933 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu