Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sfes kylling a la harlekind

Sfes kylling a la harlekind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikk fryseegent

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
2-3 peberfrugter rød gul grøn
100 g.champigon
500 g.hakket kalv & flæsk
2 kyllinger på ca. 1200 g per stk.
6 porer to pakker bacon
100 g.smør
4 æg
2.5 dl.madfløde
 
Opskrift:
kyllingerne skylles indvendig derefter krydders de med salt og peber vinge spiserne hakkers af og kyllingerne stilles til siden kalv og flæsk hældes op i en røger maskine de hakkede peber og hvidløg og champion lægges til blandingen nu tilsættes der 2 dl. mad fløde samt 2 æg bladingen blandes nu godt sammen og tilsættes hvedemel efter behov fasen stoppes ind i kylling som sættes sammen med kød nåle lægges på en rest på en bradepande porerne skæres ud i stykker ca. 5 cm og svøbes ind i bacon drøppes med mad olie og stilles i oven på 200 grader ca. 15 min. kartoflerne som nu er færdig kogt hældes i rører maskinen med smør og lidt salt det røers nu langsomt sammen med ca. 2 dl. mad fløde når det er lidt mere afkølet tilsættes der 2 æg og røers nu grundigt sammen, den færdige mos putted op i en prøjte pose med en stjerne top det sprøjtes på bageparpir på en bageplade, bages i ca. 15 min. på 200 grader. Skyen fra kyllingerne hælles i en gyde tilsættes rasten af fløden, jævnes lædt og serveres til den pateret kylling,porebacon rullerne og Kartoffel toppene.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2868 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu