Johns Fiskefrikadeller

Johns Fiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryset egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Langefilèt
400 g.Morksej
400 g.Fersk laks
1 stort rødløg
1 stort alm. løg
2 porrer
1 bdt.timian
4 æg
1 Bouillonterning
100 g.hvedemel
250 g.røget spæk
 
Opskrift:
Alt fisken hakkes 1 gang (Kødhakker)
Spæk, løg og porrer hakkes ligeledes.
1 lille gryde med 1/2 l vand bringes i kog, der i tilsættes timian og bouillon dette skal nu koges ind til ca.1/4 l fond. Timian "kvisten" tages nu op. Det hele røres nu sammen 1 en god røremaskine. Dellerne steges på svag varme ca. 5 min. på hver side.

Tips:

Hvide kartofler, groft brød og hjemmelavet remolade serveres til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 8696 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu