Mørbradgryde 08

Mørbradgryde 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kim Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
700 g.svinemørbrad
2 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
150 g.ærter
250 g.champignon i skiver
1 peberfrugt i strimler
150 g.perleløg
3 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
15-20 cocktailpølser
 paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
1. Skær kødet i småstykker og brun det i en gryde. Drys med salt og peber.

2. Spæd med vin og fløde.

3. Bland urterne i og lad det simre i ca 10 min.

4. Tilsæt bouillon og spæd med yderligere vin og fløde.

5. Kom cocktailpølserne i. Smag til med paprika, salt og peber og lad retten simre nogle minutter.

Tips:

Tilbehør: ristede baconstrimler, ris, flûtes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14676 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu