Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































God hjemmelavet lasagne og flutes

God hjemmelavet lasagne og flutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :


God hjemmelavet lasagne og flutes, billede 4 God hjemmelavet lasagne og flutes, billede 1 God hjemmelavet lasagne og flutes, billede 2 God hjemmelavet lasagne og flutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Lasagne:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Flutes:
50 gram Gær
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

evt. Basilikum, tørret
evt. Oregano, tørret
   
Opskrift:
Lasagne:
Gulerødder, løg og squash hakkes groft.

Oksekøddet svitses brunt i olie i en gryde. Alle grøntsager tilsættes hakkede tomater (gerne med basilikum/oregano) og puré tilsættes. Lad det simre et stykke tid.

Kødsauce og lasagneplader lægges lag på lag i et ildfast fad. Madlavningsfløde hældes over. Ost drysses på og det hele sættes i ovnen ved 200 grader C i 30 min.

Flütes:
Gæret røres ud i det lunkne vand. Salt tilsættes. Mel tilsættes og dejen æltes.
Hæver 30 min.
Formes til 4 flütes og hæver 15 min og pensles derefter med vand.
Kan evt. drysses med basillikum og oregano.
Sættes i ovnen ved 230 grader. Pensel flütsene hver 5 min.

Tips:

Serveres med frisk salat og hjemmebagte flutes til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 82378 gange,
og udskrevet 1003 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20951 (4988 kcal)
KJ pr. Pers. 5237 (1247 kcal)
Vægt ialt 3083 gram
Vægt pr. Pers. 770 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 679 KJ (161 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisa  -  2012-09-12 12:15:32
Syntes der er for lidt væske til at det hele kan simre så jeg tilsatte vand ( ca halvanden dåse( fra de flåede tomater))

Heidi  -  2012-01-19 17:43:13
Rigtig gode flytes :D .. Og hvis man laver dem i kombiovn og giver dem 5 min mere er de også super gode, til folk der ikke har ovn :)

Susanne  -  2011-10-25 13:05:42
Flütsene skal bage ca. 15 min i alt. Pensles for hver 5 min, så bliver de dejlig sprøde:)

Elisabeth.  -  2010-11-06 09:46:42
Hvor længe skal Flütes'ne have i ovnen? Det står der nemlig intet om? M.v.h Elisabeth.

Maika og emme  -  2009-12-02 17:22:19
heey hvor lang tid skal det bage skynd dig at svare! xD