God hjemmelavet lasagne og flutes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Lasagne:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
150 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Flutes:
50 gram Gær, frisk
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

evt. Basilikum, tørret
evt. Oregano, tørret
   
Energi:
KJ total 20951 (4988 kcal)
KJ pr. Pers. 5237 (1247 kcal)
Vægt ialt 3083 gram
Vægt pr. Pers. 770 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 679 KJ (161 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)