Indbagte rodfrugter i butterdej

Indbagte rodfrugter i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Indbagte rodfrugter i butterdej, billede 4 Indbagte rodfrugter i butterdej, billede 1 Indbagte rodfrugter i butterdej, billede 2 Indbagte rodfrugter i butterdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
35 gram Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Estragon, frisk
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Blancher grøntsagerne i saltet vand. Lad dem køle af. Vend grøntsagerne i hakkede kapers, estragon, creme fraiche, den ene af æggeblommerne, salt og peber.

Læg den optøede butterdej sammen, og rul den ud til dobbelt størrelse. Del butterdejen i to dele.

Læg grøntsagerne på det ene af dejstykkerne. Pensl kanten med æggeblomme og læg det andet ovenpå, pres enderne sammen med en gaffel. Pensel med æggeblomme.

Skru ovnen op på 200 grader C. alm. ovn. Bag butterdejen i 15 minutter, eller indtil dejen er flot gylden.


karakterer:
Opskriften er vist 37372 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8640 (2057 kcal)
KJ pr. Pers. 2160 (514 kcal)
Vægt ialt 1318 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 655 KJ (156 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu