Indbagte rodfrugter i butterdej 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
35 gram Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Estragon, frisk
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8640 (2057 kcal)
KJ pr. Pers. 2160 (514 kcal)
Vægt ialt 1318 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 655 KJ (156 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)