Forloren hare (med kartofler i farsen)

Forloren hare (med kartofler i farsen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.hakket flæskesmåkød
250 g.bacon (skåret i skiver)
2 tsk.salt
1 tsk.peber
2.5 dl.bouillon
1 æg
1 løg (revet)
4 kartofler (revet)
2.5 dl.fløde
 ribsgelé
 
Opskrift:
Det hakkede kød blandes med salt, peber, bouillon, 1 æg, revet løg, de rå, revne kartofler og halvdelen af baconen, der er skåret i tynde strimler.
Farsen formes i et ovnfast fad og sættes i ovnen, der er forvarmet til 250 grader, indtil den er let brunet.
Lidt bouillon hældes ved, resten af baconskiverne lægges over farsen, ovnen dæmpes til 160 grader og den forlorne hare steger færdig ved denne temperatur i 40-45 min. Hvis baconen bliver for mørk lægges et stykke staniol over.
Stegeskyen hældes fra til sovs, tilsættes lidt fløde, jævnes og smages til med ribsgelé.
Den forlorne hare skæres i skiver og serveres med sovs, hvide kartofler samt ribsgelé.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 13289 gange,
og udskrevet 322 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tine, Kolding  -  2011-07-24 19:25:12
Den er intet mindre end fantastisk. Dejligt at prøve noget andet. God smag og god sovs....uhm