Kommentarer
John - 2019-03-15 18:08:59 Efter min mening skal der ikke lidt, men meget paprika i.
Gerne en stor spiseskefuld.
- 2016-11-11 18:36:51 Den er bare god
kenny - 2013-12-22 19:06:40 Dette er jo Pramdragergryde fra Svostrup kro. I deres fortolkede udgave
Rune - 2013-12-15 17:31:41 Det der har INTET med pramdragergryde at gøre!
Der skal både okse- og svinekød i. Man brugte ikke mørbrad da det var for dyrt.
Udover kartofler, skal der også groftskårne grøntsager i, samt en god gang røget flæsk med masser af fedt, der gav energi til pramdragerne!
Den er helt gal den der - selvom at retten smager godt, så er det slet ikke pramdragergryde...
- 2012-10-18 11:27:33 Den kan laves på mange måder, vi laver den tit, dog bruger vi Perleløg Gulerødder og rød peber også og så tager vi ris eller Katfmos til smager fantastisk,tilsætter intet vand kun fløde så sovsen bliver så cremet og lækker som muligt ;)
- 2012-03-12 22:54:28 Googler man retten er det en egens ret fra midt jylland / syd jylland fra 1800 tallet :-)
|