Pramdragergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinemørbrad, afpudset
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Bacon i tern
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
lidt Paprika
lidt Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Energi:
KJ total 13636 (3246 kcal)
KJ pr. Pers. 3409 (811 kcal)
Vægt ialt 2575 gram
Vægt pr. Pers. 643 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 529 KJ (126 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)