Medisteren skæres i skiver. Hvidkålen snittes mellemfint. Porren skæres i ringe. Æblet i tynde både. Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes.
Karryen svitses, pølser, hvidkål og porrer tilsættes med et lille interval imellem. Æble, mandler, rosiner, salt, peber tilsættes. Retten snurrer sammen under låg til kålen er tilpas. Rør i den af og til. Pastaen koges efter anvisningen og blandes herefter i retten.
Tips:
Meget mættende - giver en stor portion for små penge.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26621 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
helenevs - 2016-09-19 14:05:44 Super god med spejlæg til.
- 2011-02-07 12:29:51 smagte godt, en udmærket hverdagsret, og billig! jeg brugte spidskål, men tror ikke det betyder noget for det endelige resultat. det er rosiner, æble og mandler, som gør den god, og uden det er den bare plan og kedelig. bliver bedst, hvis den får lov at trække lidt når pastaen er rørt i. .......undervejs kom jeg lidt vand i kålen, så den ikke satte sig på bunden af gryden.
jeg gir den 8 (ville gi den 7,5 hvis jeg kunne)
whiskyman - 2010-10-25 17:04:33 den er rigtig god, selv min kone kan lide den, og det siger ikke så lidt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider