Alletiders brunkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kålen snittes fint. Kødet brunes godt i lidt fedtstof en stor gryde. Når kødet er godt brun, tages det op af gryden.
Nu brunes den snittede kål i 3 spsk. sukker sammen med salt og peber, og evt. lidt mere fedtstof Når kålen er brun, lægges hamburgerryg og nakke- eller kamsteg tilbage i gryden, og vandet tilsættes. (Sæt medisteren i køleskab til senere brug) Retten mørner under låg ca. 2 timer. Rør rundt i gryden indimellem, og hold øje med gryden ikke bliver tør for væske. Når retten har fået ca. 2 timer lægges medisteren i gryden, og giv derefter det hele ca. 1 time mere, så det får ialt ca. 3 timer. Smag derefter kålen til med salt og peber. Tag til sidst kødet op af gryden og skær det i passende stykker. Server med rugbrød og sennep. Tips: Hvis man er nervøs for salomonella, kan man lade medisteren blive i gryden fra starten, og give det hele ialt ca. 3 timer på engang. |
|
Opskriften er vist 86315 gange,
og udskrevet 1664 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Svoger - 2018-03-29 10:48:00 Hvis man først steger medisteren og senere koger den 1 time sammen med resten så tror jeg altså ikke at salmonellaen overlever. 3 timer til en medister virker som overkill :-) gismo - 2009-09-23 12:06:54 Den er bare super god. vi fik den forleden og hele familien var vild betaget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne