Kantareller i oste-flødesovs med skinke
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Fryseegnet : Nej Indsendt af : FV Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits kantarellerne på panden ved god varme til de safter. Lad dem koge et par minutter i saften. Tilsæt fløde, kødkraftterning, peber og revet ost (gerne 45% Danbo med lidt smag). Rør rundt og kog en smule ind, til sovsen begynder at tykne. Tilsæt skinken. Smag til med peber og evt. lidt salt.
Server en god pasta til. Tips: Lærte opskriften af kokken himself på et lille gæstgiveri udenfor Merano i Norditalien. Også rigtig god til koteletter eller mørbradbøffer. |
|
Opskriften er vist 23944 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne