Kantareller i oste-flødesovs med skinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kantareller, friske
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Ost. fast. 45+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
0.5 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Lidt Peber, hvid
200 gram Skinketern, kogte
   
250 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 8125 (1934 kcal)
KJ pr. Pers. 2031 (483 kcal)
Vægt ialt 1255 gram
Vægt pr. Pers. 313 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 647 KJ (154 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)