Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kinesisk inspireret spidskåls-wok

Kinesisk inspireret spidskåls-wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Merete Bøye

Indsendt :


Kinesisk inspireret spidskåls-wok, billede 4 Kinesisk inspireret spidskåls-wok, billede 1 Kinesisk inspireret spidskåls-wok, billede 2 Kinesisk inspireret spidskåls-wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kyllingefilet i strimler
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
0.5 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Ingefær, frisk
  bouillon eller vand efter behag
   
  Løse ris:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Brun kyllingestrimlerne og de skivede champignons i wok eller gryde.

Tilsæt spidskål. Spidskålen skal være varm, men må ikke tage farve.

Tilsæt soja og ingefær og kog op. Tilsæt væde efter behag.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 41954 gange,
og udskrevet 1266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7741 (1843 kcal)
KJ pr. Pers. 1935 (460 kcal)
Vægt ialt 1734 gram
Vægt pr. Pers. 433 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 15.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kamillaamalie90  -  2014-07-23 21:08:19
Sørg for at svitse kyllingestrimlerne INDEN champignonerne tilsættes, ellers koger det bare, og får ikke den samme smag og lækre konsistens. Ellers en lækker ret. En hakket chili er bestemt ikke en dårlig idé.

Palle  -  2013-03-05 23:42:42
svar til jyden KIG PÅ BILLEDERNE, SVARET ER SÅ GANSKE ENKELT

Kirsten  -  2011-07-24 18:46:29
Simpel med lækker opskrift!

Tanja  -  2011-05-03 19:53:40
Dejlig nem og lækker opskrift. Jeg tilføjede 1 dl hønseboullion og det faldt i familiens smag :o)

Mette  -  2011-05-03 15:40:06
Jeg vil dele spidskålen på langs og derefter snitte den.

Jyden  -  2010-07-06 12:53:13
Hvordan skal spidskålen deles, skal den halve kål direkte i retten eller skal den findeles?