Brun kyllingestrimlerne og de skivede champignons i wok eller gryde.
Tilsæt spidskål. Spidskålen skal være varm, men må ikke tage farve.
Tilsæt soja og ingefær og kog op. Tilsæt væde efter behag.
Serveres med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(12 stemmer)
Opskriften er vist 43118 gange, og udskrevet 1277 gange.
Energi:
KJ total 7741 (1843 kcal)
KJ pr. Pers. 1935 (460 kcal)
Vægt ialt 1734 gram
Vægt pr. Pers. 433 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal) Protein 7.6 gram Fedt 1.5 gram Kulhydrat 15.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kamillaamalie90 - 2014-07-23 21:08:19 Sørg for at svitse kyllingestrimlerne INDEN champignonerne tilsættes, ellers koger det bare, og får ikke den samme smag og lækre konsistens. Ellers en lækker ret. En hakket chili er bestemt ikke en dårlig idé.
Palle - 2013-03-05 23:42:42 svar til jyden
KIG PÅ BILLEDERNE, SVARET ER SÅ GANSKE ENKELT
Kirsten - 2011-07-24 18:46:29 Simpel med lækker opskrift!
Tanja - 2011-05-03 19:53:40 Dejlig nem og lækker opskrift. Jeg tilføjede 1 dl hønseboullion og det faldt i familiens smag :o)
Mette - 2011-05-03 15:40:06 Jeg vil dele spidskålen på langs og derefter snitte den.
Jyden - 2010-07-06 12:53:13 Hvordan skal spidskålen deles, skal den halve kål direkte i retten eller skal den findeles?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider