Kinesisk inspireret spidskåls-wok næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kyllingefilet i strimler
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
0.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Ingefær, frisk
  bouillon eller vand efter behag
   
  Løse ris:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7909 (1883 kcal)
KJ pr. Pers. 1977 (470 kcal)
Vægt ialt 1884 gram
Vægt pr. Pers. 471 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)