groftkværnet sort peber eller 5 hele peberkorn0.5 tsk. groftkværnet sort peber eller 5 hele peberkorn
evt.
3-4 enebær evt. 3-4 enebær
1
bouillonterning eller 1 spsk fond1 bouillonterning eller 1 spsk fond
Garnering: Garnering:
hakket persille hakket persille
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pil løgene og skær dem i skiver. Flå pølsen og skær den i skiver.
Læg kartofler, løg og skivet pølse lagvis i en gryde. Drys med lidt salt mellem lagene.
Bland porter, solbærsaft, presset hvidløg, timian, sort peber og evt. let knuste enebær. Smuldr bouillonterningen over eller tilsæt fonden.
Hæld væsken over kartoflerne så de dækkes. Spæd evt. med vand.
Lad retten koge under låg ved svag varme til kartoflerne er møre, ca. 15 min. Drys hakket persille over og servér.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3402 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider