Lækkermundenes leverpostej

Lækkermundenes leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Blandet kød - Leverpostej

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Postgården Reersø

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kalvelever
250 g.svinelever
250 g.spæk
1 løg
6 benfri sild
1 tsk.sukker
0.5 tsk.ingefær
 salt
 peber
3 dl.piskefløde
3 æg
30 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Lever, løg, spæk og benfri sild køres flere gange i gennem kødhakkeren, hvorefter farsen røres længe og godt med krydderierne, fløde, æg og mel. Farsen hældes i en form beklædt med spæk og bages i vandbad ca. 1 time og ved tør varme i 1/2 time ved 175 grader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 17734 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu