Kommentarer
gert andersen - 2020-12-04 13:54:42 Køber aldrig færdiglavet leverpostej mere
Frits - 2020-10-27 12:09:38 Den angivne bagetid er for kort. En foliebakke med 500 g leverpostej skal bage i ca. 1,5 time.
Linda B - 2020-01-03 17:53:11 Hvilken temperature skal postejen have når den er færdigbagt?
Charlotte - 2019-11-27 13:22:48 Kan ansjosfilet skiftes ud med sardiner?
TOMMY - 2017-12-04 23:36:50 Min mor lavede super dejlig LEVERPOSTEJ og noget af hendes hemmelighed var spæk i bunden og ansjoser ovenfå - før massen kom på
- 2017-10-31 17:02:52 Jeg bruger lever fra rådyr/krondyr når der er blevet skudt. Det smager bare godt. Laver opbagning med smør og fløde. 35 g smør 35 g mel. Halvdelen af spækket har jeg enebær røget.....Bagetid 1.5 time i 2 l forme..
Gitte - 2015-02-12 12:05:28 Bagetiden er for kort!!!! Ca. 1 til 1½ time i foliebakker.
- 2013-12-10 12:02:25 Jeg har akut brug for hjælp. Leverpostej har altid kunnet håndteres. Bacon og champion oven på. Nu vil min håbefulde datter servere til en gallaaften (sammenskud) MENN have den med bacon indbagt. Skal bacon ristes og "makuleres" inden, eller makuleres og blandes i før bagning.?
Michael Larsen - 2011-03-06 11:59:59 Jeg har lige fået en fin elektrisk kødhakker.Denne opskrift er en fin grundopskrift som kan udbygges.Eksempel vis har jeg doblet portioner,men istedet for 400gr spæk vælger jeg 200gr røget bacon 200gr spækog mælken har jeg byttet ud med fløde.Jeg har prøvet det samme med lammelever og samtidig tilsat 2 fed hvidløg det var helt ok.Iøvrigt bruger jeg denne hjemmeside meget da den er nem og forstålig og samtidig giver en god inspiration til spændende opskrifter
j. vindeløv - 2011-01-09 11:35:58 god opskrift nem at forstå og udfører. tak.
Helle - 2009-12-05 11:58:35 2 ts. peber, 1 ts. allehånde - uhm....
Per - 2008-09-01 19:33:50 Der bliver postej til ca 2½ liter forme.
|