Kyllingen krydres med salt og peber samt 4 -5 fed presset hvidløg (indvendigt)og lægges på en bund af meget tynde skiver af citron og peberfrugt i et ildfast fad - tilsæt evt. lidt olie og hvidvin i bunden.
Kyllingen steges i ovn ved ca. 160 grader C. alm. ovn i 1,5-2 time - skal lige blive brun !!
Kog ris, skal være løse og ikke våde, afkøles.
Halver tomaterne. Snit forårsløg i små skiver og bland - tomater, forårsløg, majs i risene, tilsæt evt. rød peberfrugt i meget små tern.
Dressing:
Lav en dressing af følgende -
Lidt hvidvinseddike, Dijonsennep Estragon, Salt og Peber.
Dressing blandes sammen med ris og grøntsager
Lav rissalat et par timer før servering - lad salaten trække i stuetemperatur.
Tips:
Der serveres hvidløgsflutes eller andet godt brød til retten
Evt. serveres bagte hvidløg som tilbehør
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 23995 gange, og udskrevet 234 gange.
Energi:
KJ total 10850 (2583 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 2606 gram
Vægt pr. Pers. 651 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal) Protein 7.1 gram Fedt 4.1 gram Kulhydrat 8.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider