Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk Hvidløgskylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Rissalat:
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
300 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Dressing:
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Estragon. tørret
   
Energi:
KJ total 10850 (2583 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 2606 gram
Vægt pr. Pers. 651 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)