Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenskpoelseret med et pift

Svenskpoelseret med et pift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan fryses op til et halvt år

Indsendt af : Mia Gammelgaard

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.pølser
5 dl.tomatpasta
5 dl.sødmælk
5 store løg
3 tsk.revet muskatnød
 salt
 peber
20 g.smør til stegning
500 g.kartofler
3 tsk.paprika
4 friske tomater
0.5 tsk.kanel
1 tsk.eddike
1.5 tsk.sukker
3 dl.fløde
 


Opskrift:

Skaer kartoflerne i mellemstore tern. Kog dem til der stadig er bid. Haeld vandet fra og læg katoffelstykkerne i en skaal. Svits loeg og krydderier sammen med smoer i gryden til loegene har en let gylden farve. Tilsæt poelserne og svits dem let. Tilsæt mælk og fløde og rør godt rundt. Tilsæt så de friske tomater og tomat pure og lad det komme i kog. Tilsæt eddike så snart det koger og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber og lad det koge ca. To minutter. Server straks herefter .


Tips:

Kan evt serveres i en udhulet peberfrugt som har fået fem minutter i oven på 200grader eller til at de har fået farve. Så skal katoffelstykker, log og pølser bAre skæres i mindre stykker. På denne måde kan retten også blive en sjov forret. God appetit







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3233 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu