Skaer kartoflerne i mellemstore tern. Kog dem til der stadig er bid. Haeld vandet fra og læg katoffelstykkerne i en skaal. Svits loeg og krydderier sammen med smoer i gryden til loegene har en let gylden farve. Tilsæt poelserne og svits dem let. Tilsæt mælk og fløde og rør godt rundt. Tilsæt så de friske tomater og tomat pure og lad det komme i kog. Tilsæt eddike så snart det koger og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber og lad det koge ca. To minutter. Server straks herefter .
Tips:
Kan evt serveres i en udhulet peberfrugt som har fået fem minutter i oven på 200grader eller til at de har fået farve. Så skal katoffelstykker, log og pølser bAre skæres i mindre stykker. På denne måde kan retten også blive en sjov forret. God appetit
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3491 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider