Svenskpoelseret med et pift

Svenskpoelseret med et pift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan fryses op til et halvt år

Indsendt af : Mia Gammelgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pølser
5 dl.tomatpasta
5 dl.sødmælk
5 store løg
3 tsk.muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
20 g.smør til stegning
500 g.kartofler
3 tsk.paprika
4 friske tomater
0.5 tsk.kanel
1 tsk.eddike
1.5 tsk.sukker
3 dl.fløde
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i mellemstore tern. Kog dem til der stadig er bid. Hæld vandet fra og læg kartoffelstykkerne i en skål.

Svits løg og krydderier sammen med smør i gryden til løgene har en let gylden farve. Tilsæt pølserne og svits dem let. Tilsæt mælk og fløde og rør godt rundt. Tilsæt så de friske tomater og tomat pure og lad det komme i kog. Tilsæt eddike så snart det koger og lad det simre i et par minutter.

Smag til med salt og peber og lad det koge ca. To minutter. Server straks herefter.

Tips:

Kan evt. serveres i en udhulet peberfrugt som har fået fem minutter i oven på 200grader eller til at de har fået farve. Så skal kartoffelstykker, log og pølser bare skæres i mindre stykker. På denne måde kan retten også blive en sjov forret. God appetit





karakterer:
Opskriften er vist 4030 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu