stor dåse tomatpurè (140g) gem 2 spsk1 stor dåse tomatpurè (140g) gem 2 spsk
100
g.
revet selleri100 g. revet selleri
2
finthakket løg2 finthakket løg
0.5
dl.
mælk0.5 dl. mælk
1
pk.
kalkun bacon1 pk. kalkun bacon
1
fed
presset hvidløg1 fed presset hvidløg
2
dl.
vand til stegesky2 dl. vand til stegesky
Sause: Sause:
2
psk.
tomatpurè2 psk. tomatpurè
1
spsk.
mørk farin1 spsk. mørk farin
3
spsk.
vand3 spsk. vand
2
spsk.
eddike2 spsk. eddike
2
tsk.
sennep2 tsk. sennep
Opskrift:
Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20*40 cm.
Bland rasp mælk salvie selleri løg hvidløg peber og lidt salt.
Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne i begge ender.
Læg kødet i en ildfast fad og flern foliet dæk med baconskiverne.
Ingredienserne til sausen koges op prik hul i farsbrødet og hæld sausen over.
Bages ca 1 time ved 175 grader når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16722 gange, og udskrevet 346 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider