Diablos amerikanske farsbrød

Diablos amerikanske farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kwalsh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød 8-10%
500 g.hakket svinekød 8-10%
1 knsp.peber
1 tsk.salvie
1.5 dl.rasp
1 stor dåse tomatpurè (140g) gem 2 spsk
100 g.revet selleri
2 finthakket løg
0.5 dl.mælk
1 pk.kalkun bacon
1 fedpresset hvidløg
2 dl.vand til stegesky
 
 Sauce:
2 psk.tomatpurè
1 spsk.Brun farin
3 spsk.vand
2 spsk.eddike
2 tsk.sennep
 
Opskrift:
Kødet blandes og spredes ud på et stykke folie på 20*40 cm.
Bland rasp mælk salvie selleri løg hvidløg peber og lidt salt.
Læg blandingen i en stribe ned langs midten af kødet rul forsigtigt kødet om fyldet og tryk åbningerne i begge ender.
Læg kødet i en ildfast fad og flern foliet dæk med baconskiverne.
Ingredienserne til sausen koges op prik hul i farsbrødet og hæld sausen over.
Bages ca 1 time ved 175 grader når farsbrødet er brunet hældes lidt vand ved.





karakterer:
Opskriften er vist 17860 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu