Kartoffelæggekage 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Katrine L. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Steg kartoflerne i margarine på en mellemstor pande Pisk æg, vand, salt og peber i en skål. Hæld æggeblandingen på panden over kartoflerne. Skru ned for varmen og læg evt. låg på panden, mens æggekagen stivner. Skær tomaterne i skiver og læg dem på kartoffelæggekagen som er færdig. Tips: Man kan evt: hvis der er en eller flere der ikke er vild med tomat kan man skære dem i skiver og have dem stående på en tallerken så man selv kan tage det efter behov. |
|
Opskriften er vist 27922 gange,
og udskrevet 566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2012-12-16 19:36:56 Den er lækker :) Jeg kogte dog kartoflerne i stedet for at stege dem. Det var fint :) Kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne