Kartoffelæggekage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4330 (1031 kcal)
KJ pr. Pers. 1082 (257 kcal)
Vægt ialt 1107 gram
Vægt pr. Pers. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)