Bønnerne nippes og skylles.
gulerødderne skrælles og skæres i halve, lad 5 cm. top side på.
forårsløgene renses.
Koges i letsaltet vand til de er møre men stadig ahr bid.
Savoykål og rødløg renses og snittes.
Koges møre i letsaltet vand.
Kyllingestykkerne lægges i et ovnfast fad, drysses med herbes de provence, salt og peber.
Stilles i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Stegte kartofler:
Kog store ensartede kartofler i 5 minutter. Lad dem dryppe af og vend dem i lidt olivenolie inden de lægges i et ovnfast fad og drysses med lidt salt og rosmarin. Steg dem møre i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 60006 gange, og udskrevet 787 gange.
Energi:
KJ total 10372 (2469 kcal)
KJ pr. Pers. 2593 (617 kcal)
Vægt ialt 3904 gram
Vægt pr. Pers. 976 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 265 KJ (63 kcal) Protein 4.8 gram Fedt 1.9 gram Kulhydrat 7.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider