Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingeoverlår med sommergrønt

Kyllingeoverlår med sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingeoverlår med sommergrønt, billede 4 Kyllingeoverlår med sommergrønt, billede 1 Kyllingeoverlår med sommergrønt, billede 2 Kyllingeoverlår med sommergrønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Grønne bønner, friske
300 gram Gulerødder nye med top
300 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
600 gram savoykål Et savoykål vejer ca 500 gram
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
  Stegte kartofler:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Rosmarin, frisk
   
Opskrift:
Bønnerne nippes og skylles. gulerødderne skrælles og skæres i halve, lad 5 cm. top side på. forårsløgene renses.

Koges i letsaltet vand til de er møre men stadig ahr bid.

Savoykål og rødløg renses og snittes. Koges møre i letsaltet vand.


Kyllingestykkerne lægges i et ovnfast fad, drysses med herbes de provence, salt og peber. Stilles i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Stegte kartofler: Kog store ensartede kartofler i 5 minutter. Lad dem dryppe af og vend dem i lidt olivenolie inden de lægges i et ovnfast fad og drysses med lidt salt og rosmarin. Steg dem møre i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 59250 gange,
og udskrevet 777 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10372 (2469 kcal)
KJ pr. Pers. 2593 (617 kcal)
Vægt ialt 3904 gram
Vægt pr. Pers. 976 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 265 KJ (63 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu