|
300 |
gram |
Grønne bønner, friske300 gram Grønne bønner, friske
|
300 |
gram |
Gulerødder nye med top300 gram Gulerødder nye med top
|
300 |
gram |
Forårsløg300 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
|
|
|
600 |
gram |
Savoykål, renset vægt600 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
|
1 |
|
Rødløg, pillet vægt1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
|
|
|
3 |
dl. |
Vand3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kyllingeoverlår med rygben1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
|
1 |
tsk. |
Herbes de Provence, tørret1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Stegte kartofler:
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
Olivenolie Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Rosmarin, frisk Rosmarin, frisk
|
|
|
|
KJ total 10372 (2469 kcal)
KJ pr. Pers. 2593 (617 kcal)
Vægt ialt 3904 gram
Vægt pr. Pers. 976 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 265 KJ (63 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 7.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|