Kylling i karrysauce 02

Kylling i karrysauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke Fryseegnet

Indsendt af : sac den bedre

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.optøede frosne kyllingebryststykker
25 g.smør
1 tsk.ostindisk karry
2 finthakkede zittauerløg (ca. 100 g.)
2 finthakkede æbler fx coxorange (ca. 200 g.)
3 dl.hønsebouillon
150 g.flødeost naturel 37% (70+)
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
 løse ris
 porrer
 
Opskrift:
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler. Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål. Kom resten af smørret i sauterpanden. Svits den anden halvdel af ingredienserne. Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved. Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet. Smag til med salt og peber.



Tips:

Energiindhold for hele retten: 12224 kJ Energifordeling: Protein: 23%, Kulhydrat: 47%, Fedt: 30%





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 9294 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu