Grove pølsehorn

Grove pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Henrik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.mælk
3 dl.vand
40 g.olivenolie
150 g.femkornsblanding (evt. opblødt i lidt af vandet)
850 g.hvedemel
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
8 røde pølser (ikke helt lige meget, hvilken slags)
 
Opskrift:
Mælk og vand lunes og gæren udrøres heri. Olie, femkornsblanding, hvedemel, salt og sukker røres i og dejen æltes grundigt. Dejen må gerne være en smule klistret. Hæver tildækket ca. 30 minutter. Pølserne halveres og dejen foldes rundt om de halve pølser. De 16 horn efterhæver 30 minutter. Bages ved 180-200 grader i 12-14 miuntter.

Tips:

Serveres gerne nybagte med lidt salat, sennep og ikke mindst ketchup. Kan fryses og lunes i ovnen inden servering. PS. Opskriften kan også bruges til bagning af boller.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grove pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 22505 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-19 12:21:15
super lækre pølsehorn

  -   2010-07-10 19:37:33
Hvor lyder de lækre! ;)

  -   2010-01-03 12:31:35
Bare lige lidt side info - at putte 5 korn blanding i gør altså ikke at det biver grove pølsehørn, da blandningen primært består af fede frø og IKKE groft mel...