Skipperlabskovs 04
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : farmand-jr Indsendt : Red : |
|
|
Skipperlabskovs
Skær de skrællede kartofler i tern. Skræl løgene og skær dem i ringe. Læg halvdelen af kartoflerne lagvis med løg og kød i en stor gryde sammen med bouillon, laurbærblade, peberkorn, salt og persillestilkene. Lad retten småkoge under låg i en times tid. Tilsæt resten af kartoflerne og kog færdig ( Det tager cirka 30 minutter) til kartoflerne er møre. Fjern persillestilkene. Serveres rygende varm direkte fra gryden med masser af hakket persille, et godt rugbrød og rødbeder. Tips: Øl og evt. snaps til retten vil fremhæve nydelsen. |
|
Opskriften er vist 12556 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne