Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skipperlabskovs 04

Skipperlabskovs 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : farmand-jr

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
600 g.oksekød skåret i terninger
5 løg
5 dl.bouillon
10 peberkorn
5 laurbærblade
 salt
 peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skipperlabskovs
Fremgangsmåde

Skær de skrællede kartofler i tern. Skræl løgene og skær dem i ringe.
Læg halvdelen af kartoflerne lagvis med løg og kød i en stor gryde sammen med bouillon, laurbærblade, peberkorn, salt og persillestilkene.

Lad retten småkoge under låg i en times tid.

Tilsæt resten af kartoflerne og kog færdig ( Det tager cirka 30 minutter) til kartoflerne er møre. Fjern persillestilkene.

Serveres rygende varm direkte fra gryden med masser af hakket persille, et godt rugbrød og rødbeder.


Tips:

Øl og evt. snaps til retten vil fremhæve nydelsen.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skipperlabskovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11487 gange,
og udskrevet 246 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu