Helleflynder i parmasvøb

Helleflynder i parmasvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helleflynder i parmasvøb, billede 4 Helleflynder i parmasvøb, billede 1 Helleflynder i parmasvøb, billede 2 Helleflynder i parmasvøb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
  Salsa Verde:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.25 dl. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 dl. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.25 dl. Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 dl. Basilikum, tørret
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Krydr fileterne med salt og peber og dryp med basilikumolie. Pak fileterne ind i parmaskinke og læg dem i et ovnfast vad. Steg fileterne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 12 minutter.

Bland hvidløg, pinjekerner, kapers, rødløg, basilikum og olivenolie og smag salsaen til med salt og peber.

Server salsaen til fisken sammen med brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 67956 gange,
og udskrevet 831 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6745 (1606 kcal)
KJ pr. Pers. 1686 (401 kcal)
Vægt ialt 1009 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 668 KJ (159 kcal)
Protein 20.3 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 0.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-09 11:52:34
Hvad er en helleflynder for en slags fisk. Er er der andre fisk der minder om den

  -   2010-08-31 07:51:13
Hvis det skal gå hurtigt kan man købe færdiglavet pesto - så er det super sund og lækker fastfood!

  -   2010-04-22 17:08:25
Til salsaen skal man ikke bruge tørret basilikum, men frisk!

  -   2010-03-20 17:24:24
Der står olivenolie i opskriften, men basilikumolie i forklaringen... Hvilken er den rigtige?