Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helleflynder i parmasvøb

Helleflynder i parmasvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helleflynder i parmasvøb, billede 4 Helleflynder i parmasvøb, billede 1 Helleflynder i parmasvøb, billede 2 Helleflynder i parmasvøb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
  Salsa Verde:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.25 dl. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 dl. Kapers
0.25 dl. Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 dl. Basilikum, tørret
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Krydr fileterne med salt og peber og dryp med basilikumolie. Pak fileterne ind i parmaskinke og læg dem i et ovnfast vad. Steg fileterne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 12 minutter.

Bland hvidløg, pinjekerner, kapers, rødløg, basilikum og olivenolie og smag salsaen til med salt og peber.

Server salsaen til fisken sammen med brød og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 63981 gange,
og udskrevet 768 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6720 (1600 kcal)
KJ pr. Pers. 1680 (400 kcal)
Vægt ialt 994 gram
Vægt pr. Pers. 248 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 675 KJ (160 kcal)
Protein 20.6 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 0.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Plet   -  2012-04-09 11:52:34
Hvad er en helleflynder for en slags fisk. Er er der andre fisk der minder om den

Christina  -  2010-08-31 07:51:13
Hvis det skal gå hurtigt kan man købe færdiglavet pesto - så er det super sund og lækker fastfood!

  -  2010-04-22 17:08:25
Til salsaen skal man ikke bruge tørret basilikum, men frisk!

anonym  -  2010-03-20 17:24:24
Der står olivenolie i opskriften, men basilikumolie i forklaringen... Hvilken er den rigtige?