Helleflynder i parmasvøb næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
  Salsa Verde:
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.25 dl. Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 dl. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.25 dl. Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 dl. Basilikum, tørret
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6745 (1606 kcal)
KJ pr. Pers. 1686 (401 kcal)
Vægt ialt 1009 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 668 KJ (159 kcal)
Protein 20.3 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 0.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)