Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porregratin 03

Porregratin 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.kartofler
250 g.porrer
100 g.røget kalkunbryst
1 pk.mornaysauce
3 spsk.hvidvin
 salt
 peber
 muskat
40 g.reven emmentaler
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Porrerne gøres i stand, skylles og skæres i ringe. Kartoflerne og porrerne kommes i kogende, letsaltet vand og forkoges i 3 minutter. Så hældes vandet fra, og de lægges lagvis i et smurt gratinfad.
Kalkunbrystet skæres i strimler og fordeles over grøntsager. Mornaysaucen blandes med hvidvinen og krydres med salt, peber og muskat. Saucen hældes over gratinen, og der drysses med emmentaleren. Retten gratineres i den varme ovn ved 200 grader (varmluft 180 grader) på 2. rille fra neden i 25 minutter.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Porregratin

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4939 gange,
og udskrevet 117 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu