Porregratin 03

Porregratin 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kartofler
250 g.porrer
100 g.røget kalkunbryst
1 pk.Mornaysauce
3 spsk.hvidvin
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
40 g.reven emmentaler
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Porrerne gøres i stand, skylles og skæres i ringe. Kartoflerne og porrerne kommes i kogende, letsaltet vand og forkoges i 3 minutter. Så hældes vandet fra, og de lægges lagvis i et smurt gratinfad.
Kalkunbrystet skæres i strimler og fordeles over grøntsager. Mornaysaucen blandes med hvidvinen og krydres med salt, peber og muskat. Saucen hældes over gratinen, og der drysses med emmentaleren. Retten gratineres i den varme ovn ved 200 grader (varmluft 180 grader) på 2. rille fra neden i 25 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Porregratin

karakterer:
Opskriften er vist 5964 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu