Medister med stuvede ærter og gulerødder 02

Medister med stuvede ærter og gulerødder 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Medister med stuvede ærter og gulerødder 02, billede 4 Medister med stuvede ærter og gulerødder 02, billede 1 Medister med stuvede ærter og gulerødder 02, billede 2 Medister med stuvede ærter og gulerødder 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Medisterpølse, rå 11 % fedt
   
800 gram Ærter og gulerøder 50/50
8 dl. Kogevand fra medisteren 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Medisterpølsen sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog, trækker 5-10 minutter i vandet.

Pølsen skæres i stykker ca. 10 cm. og steges på en grillpande eller fedtfri pande 8-10 minutter.

Kog grønsagerne i kogevandet fra medisteren ca. 10 minutter.

Rør melet op med lidt af det afkølede kogevand fra medisteren og tilsæt under omrøring til passende konsistens.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Vend hakket persille i.


karakterer:
Opskriften er vist 86287 gange,
og udskrevet 1191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9589 (2283 kcal)
KJ pr. Pers. 2397 (570 kcal)
Vægt ialt 3229 gram
Vægt pr. Pers. 807 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 296 KJ (70 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu