Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe

Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe , billede 4 Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe , billede 1 Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe , billede 2 Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
   
200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Estragon, frisk
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Læg fileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.

Rens svampene, skær de største i mindre stykker og rist dem i smør. Snit porrerne i skiver, halver tomaterne, fjern kernerne og skær kødet i både.

Kom porre, tomat, hvidvin, hakket estragon og fløde ved svampene. Bring det hele i kog og hæld det over fisken.

Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter ved 225 grader C alm. ovn.

Server ris eller pasta til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 75302 gange,
og udskrevet 1201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7519 (1790 kcal)
KJ pr. Pers. 1879 (447 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu