|
800 |
gram |
Helleflynderfilet800 gram Helleflynderfilet
|
|
|
|
200 |
gram |
Markchampignon200 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
|
200 |
gram |
Champignoner, renset vægt200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
400 |
gram |
Porre, renset vægt400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
dl. |
Estragon, frisk0.5 dl. Estragon, frisk
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 7519 (1790 kcal)
KJ pr. Pers. 1879 (447 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 3.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|