Forloren hare med enebær
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Ælt kødet sammen med spækterninger, de finthakkede løg og de letknuste enebær og smag til med salt g peber. Læg farsen i en lille bradepande og form den som en "hareryg".
Læg spækskiverne over sammen med laurbærbladene. Brun den i ovnen ved 210 gradr i 12 minutter. på næstnederste rille. Skru ned til 190 grader og hæld vandet ved. Lad den stege 1 time. Varm honningen i en grye, kom de pillede kartofler i og lad dem brune for midelstærk varme under omrøring. Tag dem op og hold dem vrme. Kom ribssaften i og damp nu den snittede rødkål sammen med de groftrevne æbler. Læg låg på og lad det simre i 25 min. Smag til med salt. Hæld skyen fra haren og bring den i kog sammen med fløden. Jævn den let. Server retten rygende varm. Tips: PS. Den brune kant på spækket skal skæres af på den del, der skal blandes i kødet. Man kan også komme haren i en foliebakke, der er en smule større en haren, og når den har stået i ovnen i ca. 10 min, kommes der mælk i næsten op til kanten af foliebakken. Lav en ganske alm sovs og kom saft og mælk fra haren isovsen. Hvis man vil have en snert af vildtsovs, skal du komme 1/4 tsk. rockeford ost i, inden du kommer melet i til sovs. Og endnu bedre bliver den, hvis der kommes en spiseske tyttebær i, i starten af sovsen også. |
|
Opskriften er vist 18091 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne