SU rød bolognese

SU rød bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : blondsnap

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 stort løg
0.25 glaspaprikastrimler
2 håndfulde frossen, helbladet spinat
1 ds.hakkede tomater
1 glasrødbedesaft
 salt
 peber
 oregano
 olie til stegning
 
Opskrift:
lidt olie opvarmes langsomt i en mellemstor gryde, og kødet tilsættes. dette steges brunligt, og får lov at stå på laveste blus. på en lille pande fyldes der godt med olie, som også opvarmes. løget hakkes og steges blødt på denne, blusset slukkes og løgene skal stå og give smag til olien.
I kødgryden puttes den frosne spinat, som optøs sammen med kødet. derefter hældes resten af ingredienserne, undtaget oregano og rødbedesaft. lidt før servering koges bolognesen op med rødbedesaften,og umiddelbart før servering drysses oregano på overfladen.
retten serveres med pasta, ris, kartofler eller iblandes kogt spelt.

Tips:

man kan sagtens putte alt muligt andet i sovsen, f.eks. fløde så den får en flot, pink farve.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Opskriften er vist 4431 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu