|  | 
						
      					| 1000 | gram | Helleflyndersteak1000 gram Helleflyndersteak             						1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram |  
      					|  |  |  |  
      					|  |  | Sauce: |  
      					| 30 | gram | Smør30 gram Smør             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 14 gram
 1 dl. 90 gram
 
 |  
      					| 400 | gram | Løg, pillet vægt400 gram Løg, pillet vægt             						1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt |  
      					| 2.5 | dl. | Piskefløde2.5 dl. Piskefløde             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 15 gram
 1 dl. 100 gram
 
 |  
      					| 1 | spsk. | Dijonsennep1 spsk. Dijonsennep             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 16 gram
 1 dl. 95 gram
 
 |  
      					| 1 | tsk. | Estragon, frisk1 tsk. Estragon, frisk |  
      					| 1.5 | dl. | Hvidvin, tør1.5 dl. Hvidvin, tør             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 15 gram
 1 dl. 100 gram
 
 |  
      					| 2 | dl. | Cremefraiche 38%2 dl. Cremefraiche 38%             						1 tsk. 5 gram 1 spsk. 15 gram
 1 dl. 100 gram
 
 |  
      					|  |  | Salt  Salt             						1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram
 1 dl. 80 gram
 
 |  
      					|  |  | Peber  Peber             						1 tsk. 3 gram 1 spsk. 8 gram
 1 dl. 55 gram
 
 |  
      					|  |  |  |  
      					| 150 | gram | Rejer uden skal, kogte150 gram Rejer uden skal, kogte |  
      					|  |  |  |  
      					|  |  | Pynt: |  
      					| 1 | bundt | Persille, frisk1 bundt Persille, frisk             						Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram. |  
      					|  |  |  |  
      					| 500 | gram | Broccoli500 gram Broccoli             						1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram. |  
      					| 1000 | gram | Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt             						1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt |  
      					|  |  |  |  |  | Fiskeskiverne saltes i 10 min. og tørres. Et ovnfast fad smøres og fisken lægges heri. 
 Smelt smørret til saucen i en gryde og damp de grofthakkede løg heri, til de er klare. Piskefløden tilsættes og indkoges. Sennep og estragon tilsættes og det simrer med i et par min. Hæld derefter vinen i, tages af varmen og cremefraiche røres i. Tilsmages med salt og peber.
 
 Saucen hældes over fisken.
 
 Dækkes med folie og kommes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.
 Efter 25 minutter tages fadet ud, rejerne drysses over, og det får 5 minutter mere.
 
 Persillen drysses over ved serveringen.
 
 Tips:
 
 Kan varieres med: Blåmuslinger, jomfruhummer, krebs, kammuslinger og andet.
 
 
 
 |