Fiskeskiverne saltes i 10 min. og tørres. Et ovnfast fad smøres og fisken lægges heri.
Smelt smørret til saucen i en gryde og damp de grofthakkede løg heri, til de er klare. Piskefløden tilsættes og indkoges. Sennep og estragon tilsættes og det simrer med i et par min. Hæld derefter vinen i, tages af varmen og cremefraiche røres i. Tilsmages med salt og peber.
Saucen hældes over fisken.
Dækkes med folie og kommes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.
Efter 25 minutter tages fadet ud, rejerne drysses over, og det får 5 minutter mere.
Persillen drysses over ved serveringen.
Tips:
Kan varieres med: Blåmuslinger, jomfruhummer, krebs, kammuslinger og andet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 54883 gange, og udskrevet 733 gange.
Energi:
KJ total 18178 (4328 kcal)
KJ pr. Pers. 4544 (1082 kcal)
Vægt ialt 3696 gram
Vægt pr. Pers. 924 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (117 kcal) Protein 8.0 gram Fedt 6.2 gram Kulhydrat 7.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
lonesj - 2009-12-02 13:01:46 Smager så englene synger. Fantastisk lækkert. Kan med fordel tilsættes porrer sammen med løgene.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider