| |
|
Helleflynder i kaperssauce
Helleflynder i kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Læg helleflynderne i et ovnfast fad og kom eddike, vand, løgskiver og laurbærblad ved.
Krydr med salt og peber.
Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 225 grader C alm. ovn. i ca. 30 minutter.
Fisken løftes op.
Kaperssauce:
Lav en smørbolle af smør og mel og tilsæt væden fra fisken.
Væden skal sies forinden.
Kom de hakkede kapers og den hakkede persille i.
Hæld saucen over fisken og server den med brasede kartofler og sprøde grønne grønsager.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 58033 gange, og udskrevet 600 gange.
| |
|
|
KJ total 10059 (2395 kcal)
KJ pr. Pers. 2514 (598 kcal)
Vægt ialt 2895 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 347 KJ (82 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 8.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Annett - 2015-07-10 09:33:04 Uhm - nye kogte kartofler gør retten lidt "lettere".
Hans - 2010-05-18 12:46:38 Det er slet og ret synd at bruge en sådan lækker fisk i den saus. smager bare kapers
|
|