Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helleflynder i kaperssauce

Helleflynder i kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helleflynder i kaperssauce, billede 4 Helleflynder i kaperssauce, billede 1 Helleflynder i kaperssauce, billede 2 Helleflynder i kaperssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kaperssauce:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kapers
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
Opskrift:
Læg helleflynderne i et ovnfast fad og kom eddike, vand, løgskiver og laurbærblad ved. Krydr med salt og peber.

Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 225 grader C alm. ovn. i ca. 30 minutter. Fisken løftes op.

Kaperssauce:
Lav en smørbolle af smør og mel og tilsæt væden fra fisken. Væden skal sies forinden.
Kom de hakkede kapers og den hakkede persille i.

Hæld saucen over fisken og server den med brasede kartofler og sprøde grønne grønsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 57678 gange,
og udskrevet 591 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10059 (2395 kcal)
KJ pr. Pers. 2514 (598 kcal)
Vægt ialt 2895 gram
Vægt pr. Pers. 723 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 347 KJ (82 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annett  -  2015-07-10 09:33:04
Uhm - nye kogte kartofler gør retten lidt "lettere".

Hans  -  2010-05-18 12:46:38
Det er slet og ret synd at bruge en sådan lækker fisk i den saus. smager bare kapers