Helleflynder i kaperssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Helleflynderfilet
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kaperssauce:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
Energi:
KJ total 10104 (2405 kcal)
KJ pr. Pers. 2526 (601 kcal)
Vægt ialt 2922 gram
Vægt pr. Pers. 730 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 345 KJ (82 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)