Drys fiskeskiverne med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Giv de skivede porrer et kort opkog i letsaltet vand, lad dem dryppe af og bland dem med de hakkede krydderurterne ca. 1 dl. ialt. Kom dem i et ovnfast fad.
Hæld bouillon ved og kom fiskeskiverne i. Kom smørklatter eller olie over fisken. Dæk med folie og sæt fadet i ovnen 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn.
Serveres med kogte kartofler og citron.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 85641 gange, og udskrevet 1292 gange.
Energi:
KJ total 7230 (1721 kcal)
KJ pr. Pers. 1807 (430 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 555 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 325 KJ (77 kcal) Protein 7.9 gram Fedt 1.0 gram Kulhydrat 9.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider