Dampet helleflynder med porrer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 7230 (1721 kcal)
KJ pr. Pers. 1807 (430 kcal)
Vægt ialt 2220 gram
Vægt pr. Pers. 555 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 325 KJ (77 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)