Rens forårsløgene og halver dem på langs med mindre de er meget tynde.
Fordel forårsløgene på fire store stykker alufolie eller bagepapir.
Læg helleflyndersteakene oven på forårsløgene.
Kom kapers og citronsaft ved, og krydr med salt og peber.
Læg en smørklat på toppen og pak foliet godt sammen omkring fisken, så det er helt tæt.
Læg foliepakkerne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, eller læg dem på grillen.
Åbn foliepakken ved bordet og drys godt med dild.
Server små kogte kartofler drysset med dild til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 65174 gange, og udskrevet 742 gange.
Energi:
KJ total 8464 (2015 kcal)
KJ pr. Pers. 2116 (503 kcal)
Vægt ialt 1906 gram
Vægt pr. Pers. 476 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 444 KJ (105 kcal) Protein 8.9 gram Fedt 3.5 gram Kulhydrat 10.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider