Foliebagt helleflyndersteak

Foliebagt helleflyndersteak , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :
Foliebagt helleflyndersteak , billede 4 Foliebagt helleflyndersteak , billede 1 Foliebagt helleflyndersteak , billede 2 Foliebagt helleflyndersteak , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Rens forårsløgene og halver dem på langs med mindre de er meget tynde. Fordel forårsløgene på fire store stykker alufolie eller bagepapir.

Læg helleflyndersteakene oven på forårsløgene. Kom kapers og citronsaft ved, og krydr med salt og peber. Læg en smørklat på toppen og pak foliet godt sammen omkring fisken, så det er helt tæt.

Læg foliepakkerne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, eller læg dem på grillen. Åbn foliepakken ved bordet og drys godt med dild.

Server små kogte kartofler drysset med dild til.


karakterer:
Opskriften er vist 66357 gange,
og udskrevet 753 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8494 (2022 kcal)
KJ pr. Pers. 2123 (505 kcal)
Vægt ialt 1924 gram
Vægt pr. Pers. 481 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu